Activiteitencentrum en horeca in ‘de Strip’

functiesstripOp de plaats van de voormalige bibliotheek komt een nieuw gebouw. Dit gebouw heet ‘de strip’. Op de begane grond komt ruimte voor het activiteitencentrum en er is ruimte voor eventueel winkels en/of horeca met een terras. Op de verdieping(en) daarboven komt ruimte voor woningbouw (mogelijk in combinatie met zorg).

Oproep

Maak je al gebruik van het activiteitencentrum, heb je ideeën of zelfs interesse om een activiteit op te starten? Ben jij een ondernemer in hart en nieren en wil je samen met ons Arkendonk laten bruisen? Zoek je als ondernemer naar een commerciële ruimte? Of heb je als horecaondernemer het perfecte horeca-concept voor Arkendonk? Praat mee over de invulling van de begane grond van de Strip. Ook de huidige ondernemers en winkeliers van Arkendonk nodigen we van harte uit om mee te praten.

Interview met…

Open hier het verslag van het interview met Surplus (maart)

Open hier het verslag van het interview met KHN Oosterhout (maart)

Vraag en antwoord

Open het verslag van antwoorden Activiteitencentrum en horeca in de "Strip".

Verslagen

210420 visievorming Activiteitencentrum Dommelbergen (Welzijn - Surplus)

 

|

Commentaar

  • .
    Als naaste bewoner, ben ik van mening dat een sport activteiten centrum in de buurt een gewenste is, er zijn veel jongeren en ouderen in de buurt en daar waar men kan sporten zorgt dit voor extra energie en een verbetering van de gezondheid ..tevens kan dit ook fungeren als een gezellige effectieve samenscholing, ipv overlast te veroorzaken.
    22-4-2021 9:45:34
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
arkendonk
2070