Openbare ruimte plein voor de sporthal

nieuwpleinOp de plek waar nu het zwembad staat komt een nieuw plein, met een zowel visuele als ruimtelijke verbinding met het bestaande park aan de Ganzendonk. Rondom het plein komen twee nieuwe gebouwen (de strip en het blok) met functies op de begane grond en de sporthal. De activiteiten in deze gebouwen zorgen voor een toekomstbestendig, levendig en dynamisch plein maar ook de inrichting van het nieuwe plein draagt hieraan bij.

Oproep

Via deze pagina houden wij u, als geïnteresseerde of belanghebbende, op de hoogte over de activiteiten en ontwikkelingen rondom de inrichting van het nieuwe plein. In de toekomst kunt u hierover ook meepraten op deze pagina.

Interview met…

We hebben nog geen gesprekken gevoerd over de inrichting van het nieuwe plein. U kunt hieronder wel al uw mening of ideeën beschrijven.  

Vraag en antwoord

Open het verslag van antwoorden Openbare ruimte plein voor de sporthal.

|

Commentaar

  • In het document over de toekomstvisie wordt niet of heel vaag gesproken over het behoud van de de duikkuil en 1 meter bad van het zwembad. echter in de impressie schetsen zijn deze nog wel duidelijk zichtbaar ingetekend. Wordt hier nog steeds aan vastgehouden? wat zijn de achterliggende gedachten en motivatie om hier aan vast te houden. Valt dit onder duurzaamheid, of zijn het de hoge kosten van de verwijdering van beide zwembaden? Wat te denken van bereikbaarheid en toegankelijkheid in geval van calamiteiten. lijkt mij dat hier nog eens goed over nagedacht moet worden.
    6-6-2021 21:30:49
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
arkendonk
2070