Omwonenden van ‘de Strip’

omwonende_stripOp de plaats van de voormalige bibliotheek en het zwembad komt een nieuw gebouw. Dit gebouw noemen we ‘de strip’. Op de begane grond komt ruimte voor het activiteitencentrum en er is ruimte voor eventueel winkels en/of horeca met een terras. Op de verdieping(en) daarboven komt woningbouw (mogelijk in combinatie met zorg).

Oproep

Via deze pagina houden wij u, als omwonende van ’de strip’, op de hoogte over de activiteiten en ontwikkelingen rondom dit gebouw. In de toekomst kunt u hierover ook meepraten op deze pagina.

Interview met…

We hebben op 23 juni een bewonersbijeenkomst gehad met onder andere de omwonenden van 'de strip'. Tijdens de bijeenkomst hebben we nader uitgelegd wat voor een invloed 'de strip' voor een invloed heeft op de omgeving en de woningen waar het nieuwe gebouw naast komt te staan. Het verslag van deze bijeenkomst kunt u bij het kopje vraag en antwoord terug vinden.

Vraag en antwoord

Open het verslag van antwoorden Omwonenden van "de Strip".

Open het verslag van de bewonersbijeenkomst 23 juni.

|

Commentaar

 • Wij wonen tegen de oude bibliotheek ,wij zouden graag willen dat er ook wordt gekeken hoe de strip eruit gaat zien als naaste bewoners. En hoe hoog wordt de strip naast ons ,in verband met lichtinval
  16-6-2021 11:43:20
 • Wij wonen tegen de oude bibliotheek ,wij zouden graag willen dat er ook wordt gekeken hoe de strip eruit gaat zien als naaste bewoners. En hoe hoog wordt de strip naast ons ,in verband met lichtinval
  16-6-2021 11:43:19
 • In de voormalige bibliotheek zit nu een sportschool. Waarom mag deze niet blijven en moet wijken voor nieuwbouw?tenminste dit haal ik uit jullie plan.
  15-6-2021 18:52:41
 • De strip wordt gebouwd op een gedeelte van het huidige zwembad waar zich nu de energievoorziening bevindt van het zwembad en de sporthal. Aangezien de sporthal blijft staan en het zwembad verdwijnt, gaat de overcapaciteit aan energie nu gebruikt worden voor de strip?
  6-6-2021 21:58:08
 • Wij wonen in het midden van het blok dat haaks op "de strip" staat. Het laatste huis in onze rij zit als het ware vast aan de voormalige bibliotheek. Graag willen wij eens praten over de woningbouw op de strip met de daaraan vasthangende(mogelijke) parkeerproblemen en de doorgang die gecreëerd gaat worden met de nog grotere overlast als gevolg. Wij maken ons hierover zorgen i.v.m. het woongenot, de verkoopbaarheid en de privacy van onze woning.
  21-4-2021 21:11:47
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
arkendonk
2070